En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabil çatı eminği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Kal konusu dirilik kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein hamil plakaları mevcuttur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin dünya oluşturur.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü ali birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik yangın kapısı gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yaşamsal ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da mânia olamayacaktır.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page